Olivolja funkar!

Jag visade ju upp mitt vackra finger i från färgningen som ni kan läsa om i inlägget under. Ingegerd gav mig ett tips om att olivolja ska funka och visst tusan gjorde det det! Jag tog en bomullspad och tog lite olivolja på och testade gnugga bort resterna i nacken och dem försvann! Däremot var det lite svårare att få bort från fingret så det är fortfarande rätt illa däran. Detta är absolut något att rekommendera!

Hårfärgning!

Ja det är väldigt sällan jag lägger upp något i min kategori "hår" men det är för att jag färgar inte håret vareller varannan vecka, ju. ;) Nu har jag i alla fall färgat håret igen.


Här ser ni alltså. Jag har delat håret på mitten uppifrån och ner + lite av det uppklippta på "den svarta" sidan och även luggen, för det ska bli runt. Jag färgar det svarta först eftersom det inte är så bra att börja med brun då jag skulle duscha efter och då färgar det svarta av sig fort som tusan på det bruna. Jag använde den svarta L'Oreal Preferance (alltså L'Oreals bruna förpackning, INTE den rosa).

 
Här kan ni även se lite suddigt uppifrån. Jag vet att ni inte kan se hur jag gjort så tydligt här.


Sen Jane Hellen Moods mörk guldblond (jag undrar verkligen varför den heter så) i det resterande håret. Mood färgerna är inte alltid så jäkla bra faktiskt. Det är riktigt stor chans att dem inte vill fästa på vissa färger så det är lätt att man får skiftningar i håret, sådana man kanske inte vill ha. Jag hade ju lite ljusare på vissa ställen och dem har inte fått bra med färg, endast lite mörkare.


Så här, va! Det blev precis som jag tänkt att det skulle bli, så jag är jätte nöjd! L'Oreals svarta är verkligen sjukt bra, täcker verkligen helt. Jag brukar göra så att jag tar slinga för slinga som dem säger i bruksanvisningen, kletar på med färg, gnuggar in och sedan kammar för det blir lent vilket leder till att det underlättar när man sköljer ut färgen efteråt.

 
Yes, så här blev det. Och även så här....:


Det gick hål i plasthandsken! Detta lär ta ett x antal handtvättningar för att få bort. Det är verkligen inte lite färg.

Lila med Saturnus.

Jag är väldigt fascinerad av planeten Saturnus och har alltid varit intresserad av den så jag kunde inte hålla mig undan. Jag är alltså med på Sminkans planet tema idag också.


Dett är vad jag bjuder på idag! Tyvärr, som väldigt ofta, så vill kameran göra alla färger ljusare än vad dem egentligen är. Jag ska berätta om hur jag gjort så då kommer ni förstå. Jag har endast använt skuggor från VLD paletten, den svarta. Jag började med att ta en mörkaste lila och applicerade den på hela rörliga ögonlocket. Efter det tog jag en lilarosa som finns under den mörka lika och applicerade den på den inre delen av ögonlocket samt under hela undre fransraden,

 
På den övre delen av ögonlocket tog jag först en mörk blå skugga och applicerade precis som ni ser på bilden. Sedan tog jag en ljusare blå och applicerade över hela den mörka blåa. Till sist tog jag den mörka lila igen och applicerade över den ljusare blåa och resultatet blev egentligen mörkare än vad bilderna visar. Ni kan även se att det ser rosa ut men det är faktiskt tydligt lila i verkligheten. 

Sen två bilder med blixt.
 
Några flitigare dagar i bloggen har det varit nu. Uppehållen beror ,som jag sagt, på skolarbeten i mängder. Nu har jag även dragit på mig feber och halsont från alla sjuka sexåringar. Hua hu.

Grönt för Venus.

Jag tänkte för en gångs skull joina Sminkans planet tema hon har denna vecka. Idag är det Venus och färgen grön som gäller.


Jag säger bara usch vad dålig min kamera är på att fånga de rätta färgerna! Här har alla färger blivit mycket dovare än vad de egentligen är. Well well.. Jag har använt skuggor från VLD paletten. Det mörka gröna ute i kanten (som av nån anledning ser slarvig ut på bilden men inte i verkligheten) är från Vevay Paletten.

 
Ser ni här på andra bilden hur tydlig nyansskillnad det är? Det är nog första gången jag fått med det så tydligt med min kamera, så nu är jag inte lika missnöjd med min kamera längre. Jag började med den allra grönaste skuggan på VLD paletten och applicerade för hela rörliga locket samt under den undre fransraden. Sedan tog jag den mörkare guldoliviga skuggan och applicerade den på den inre delen av ögonlocket. Sist tog jag en mörk stark grön från Vevay paletten och applicerade den på den yttre delen av ögonlocket. samt på den undre fransraden i förhållande till hur den är applicerad på ögonlocket.


Fy så konstigt makeupen ser ut på den yttre delen här. Så här ser den verkligen inte ut i verkligheten. Usch. Ja ja, även lite guldolivig skugga utåt från ögat, under den mörkgröna.

 
Sen lite bilder med blixt för att få fram skimret.


SH So Dreamy, CG Cherry Brandy watermani.

Mitt första arkiv inlägg! Jag skapade det här inlägget igår men hade aldrig tid att lägga upp det. Jag var och kikade inne på olika bloggar igår och såg att min vän MiNi också hade gjort det jag ska visa i detta inlägg, det vill säga vatten manikyr.


Jag har använt lacken Covergirl Cherry Brandy som jag visade tidigare i veckan och Sally Hansen So Dreamy som är mitt första Sally Hansen lack! Anledningen till att jag använder Cherry Brandy igen är för att jag valde att inte ta med mig mer än två vanliga lack när jag åkte till min mor just för att det är praktik med sexåringar.

  
Jag börjar med att berätta om denna vatten manikyr. Jag har sett flera klipp på youtube och har alltid velat testa men aldrig vågar. Varför vet jag inte. Det är i alla fall så att man fyller ett glas (jag valde en äggkopp) med vatten. Sedan väljer man ut de nagellack man vill använda och droppar ner lack från penseln i vattnet i den ordningen man vill. Jag droppade först CB sen SD sen CB sen SD, ja vi förstår. Jag droppar dem i mitten av varandra hela tiden. Sedan tar man en tandpetare (jag använde tändsticka, inte lika bra) och så gör man mönster med den i vattnet. Sedan doppar man ner nageln i vattnet och tar sedan upp den och där finns mönstret. MiNi har ett youtube klipp i sitt inlägg med hennes vatten manikyr.


Jag vet att det ser kladdigt ut både runt naglarna och på naglarna och jag har nog svar på båda. Det ser kladdigt ut runt omkring för att jag hade bråttom att fota naglarna eftersom solen var påväg ner så jag hann inte få bort överflödigt nagellack från fingrarna. Sedan att det ser kladdigt ut på är nog bl.a för att det bildades bubblor samt att So Dreamy ´(som är glittrigt) tillsammans med Cherry Brandy gör att det ser kladdigt ut. Man ska vara försiktig med att peta på denna vatten manikyr efter för den tog ett tag på sig att torka (i alla fall för mig).


Sen har vi då detta So Dreamy som jag har på övriga naglar. Det finns ingen chans att få detta helt täckande då det i stort sett bara är smått smått multifärgat glitter. Det har lagom torkningstid tycker jag, men man ska ändå inte vara för snabb på att vara där och pilla med fingarna.

Och så lite bildfrossa.
  
 Jag ska definitivt göra detta igen! Det kan nog bli supersnyggt. Detta var ju min första gång och nästa gång ska jag använda helt andra lack än dessa. Detta blev väldigt tråkigt tycker jag. SD ska man nog helst ha över ett annat lack för att få det glittrigt, annars är det i stort sett diskret och omärkbart på naglarna.

Covergirl Cherry Brandy.

Mitt första Covergirl lack! Jag gjorde en sambeställning med min vän MiNi och fick hem detta lack och ett till.


Cherry Brandy är ett kallt lack med färg av bl.a vinlila, brun och rött, ungefär. Jag vet inte om det kanske finns något ord för denna färg, i sådana fall får ni gärna tala om det. ;) Det är väldigt lätt att måla med detta lack men man ska akta sig för att lacka i mörker. Då menar jag att man helst ska ha en stark lampa som lyser på för det är lätt att det ser helt täckt ut men att det e själva verket inte är det. Det är väldigt täckande, dock, men missar kan förekomma. Jag tipsar alltså om ungefär två lager, det är det jag använt.

  
Lacket torkar inte alls så fort och det krävs lite tjockare lager för att få dessa täckande lager. Penseldrag kan också förekomma. Sen kan man måla några gånger på varandra under samma lager men absolut inte för många för tillslut blir det ju uttunnat just där och då drar man med sig det lagret som är under. Nail arten tänkte jag skulle vara lätt eftersom jag är ute på praktik i en förskoleklass med 25 6-åringar. Manikyren slits lätt och det är tråkigt om man gjorde något man gillar lite mer och så förstörs det. Nail arten är gjord med Art Club Silver Glitter.


Jag tycker färgen är helt okej, känns lite för sofistikerad för min smak, dock. Nail arten piffar upp färgen lite tycker jag. Jag skulle nog inte gå med bara Cherry Brandy på naglarna.


Tidigare bilder är tagna i dagsljus. Dem som kommer nu, samt denna, är tagna med blixt för att försöka få fram det ytterst diskreta skimret. Det verkar som att det bara är ögat själv som kan identifiera skimret. När jag ser skimret på naglarna får jag en sån där "ooh, mystiskt" känsla just för att det bara syns väldigt väldigt nära.

 
Jag är som sagt väldigt tacksam om ni kan identifiera färgen, för jag måste veta vilken kategori denna passar bäst i, just ni får den ligga i "allmänt". :P

China Glaze Yell-O-Neil.

Mitt första gula lack jag visar upp nånsin, woho!


Yell-O-Neil är ett gult lack med smått skimmer i. Detta är också transparent så det krävs några lager, ca 5, för att få det jämnt utan VNL. Man måste vara snabbt när man målar på nageln för detta har en tendens att vilja torka lite för fort så man bör undvika att måla på samma ställe flera gånger. Det går så klart att måla på samma ställe flera gånger men bara man låter det undre lagret torka relativt mycket. Lacket är rätt snabbtorkande så det är inga problem.

 
Jag hade väldigt bråttom till att fota så jag slarvade mig igenom nail arten lite grann. Jag märkte att solen var påväg bortåt och jag ville verkligen få med det lite diskreta men vackra skimret i lacket. Färgen på naglarna stämmer helt överens med det i flaskan så man blir inte lurad av det man ser.


Till nail arten då. Jag använde H2T Teal Green och H&M Red Nail. Jag har använt en dotting tool till att göra körsbären med. För att det inte ska bli en tjock utåtbuktande klump så valde jag att ta lite extra lack på dotting toolen och göra runda cirklar för att körsbären skulle bli lite större. Hade jag bara duttat dit som vanligt så hade bären blivit alldeles för små. Som jag sa så hade jag lite bråttom till att fota så många bär är lite hackiga, alltså inte helt cirkulära.

 
Lacken jag använt till körsbären.


Fint blev den ändå tycker jag. Jag har länge funderat på att göra körsbär och bestämde mig tidigare i veckan för det. Jag såg i en blogg igår att hon hade gjort körsbär som blev toksnygga! Hon gjorde så dem täckte nageln mer, riktigt duktig är hon.


Jag får tacka solen som höll sig kvar en liten stund till så jag kunde fota min naglar idag och så jag faktiskt kunde lägga upp! Som jag sagt tidigare så har jag sjukt mycket att göra i skolan så bloggen blir mitt andrahandsval men jag lägger ju upp nytt flera gånger! Mig blir ni inte av med så lätt. ;) Ha en trevlig kväll!

Misa Let's Go Green.

Mitt första Misa lack! Let's Go Green.


Ett kanonfint grönt lack med härligt skimmer. Det är väldigt neon grönt men ger ändå inte den där "in your face" intrycket så den inte är så chockig samt att det är skimmer i. Den är nog lite mer jätte grönt äpple grön.

 
LGG är ett ganska transparent lack som jag skulle säga kräver ca 5 lager för att vara heltäckande. Jag har 3 lager och man kan på nära håll se VNL. Lacket verkar torka ganska fort tycker jag. P.g.a att det är transparent så blir det lätt tjockare på vissa ställen så man ser streck där det tydligare är mer lack, så även där visas det att man behöver ett par lager för att få det jämnt och snyggt. Tre lager ä nästan för lite för jag har också vissa ställen där lacket ser tunnare ut än på andra ställen.


Ser ni hur härligt grönt det är? Jag är tok kär! Detta kommer bli poppis för mig att bära i sommar.


Ni kanske undrar vad tusan det är jag gjort för symbol på nageln? Några av er kanske redan vet, några kanske vet när jag talar om och några av er kanske inte vet ens när jag talar om. Det är en så kallad Triforce från Zelda spelen. Jag är som sagt en liten spelnörd och är väldigt nostalgisk av mig. Me love Zelda. ;) Det är meningen att alla trianglar ska vara i fyllda och vara gula men den gula nail art pennan jag har är neon gul och väldigt transparent. Jag ångrar nästan lite att jag inte hade vit som grundlack istället för grön.

  
H2T Neon Yellow och den vackra Teal Green. Tänk om Teal Green även var som ett vanligt nagellack. Det kanske i och för sig finns något sådant men än så länge så vet jag inget. Dela gärna med dig om du vet något. :)

Turkos tisdag m. FOTD.

Turkost i dag alltså. Jag är inne i en period där det sprudlar av färg. Mina naglar, ögon och mina piercingsmycken är fulla av färg!


Såhär blev det. Skuggorna är från VLD paletten, som jag ska peka ut på nästa bild.


Jag testade båda nyanserna på handen först och märkte att den undre blev lite för mörk för min bild jag hade så jag gjorde så att jag applicerade den mörkare (den undre) först, sedan tog jag den ljusare på det så det inte blev för mörkt eller för ljust. Som ni kan se på bilden så har jag en liten vinge på sidan och den gjorde ja med hjälp av ett kort från en kortlek. Jag satte kortet så att den bildar sådan vinge jag ville ha och appliceradew ögonskuggan på det så det blir en skarp och rak linje. Det är ett bra tips även om du vill få en rak och skarp linje med eyelinern.

  
Jag är faktiskt rätt nöjd även om det inte är något speciellt med den. Den är inga skuggningar eller någonting utan bara pang på med "en" färg. Under har jag använt min kajalpenna jag köpt i Thailand och mascaran är IsaDora build-up mascara extra volume.


Jag tycker ändå jag lyckades applicera skuggorna snyggt, även om jag inte riktigt fått ner dem helt ner till franskanten. Jag ser att man kan ana en liten hudfärgad linje där. ;)


Som sagt, massa färger! I andra örat har jag en turkos plugg som matchar in med vissa grejer. :)

Multicolored funky french.

Som rubriken lyder så är det mycket färger i denna manikyr, vilket jag älskar! Jag vill gärna ha färg i tillvaron, det är ju aldrig fel. :)


Såhär blidde mina naglar! Jag har dock bara halvt nöjd eftersom vissa av lacken är en pina att jobba med, och det är VLD lacken. Som sagt så älskar jag färger och kände att det var dags för en manikyr med massor av dessa. Jag har använt mig av:
China Glaze For Audrey
VLD Nr 108(grön), nr 11(rosa, som framstår som lila på lillfingret)
Mood Changing Pumpkin orange to Neon orange
Art Club Malmsy och Orchistra
H2T "egna" Neon orange, Sky blue och teal green

 
Jag hade ingen aning om hur jag skulle göra med nail arten från början men tänkte att prickar är ju alltid fint och passar till allt så jag körde på det. Efter att ha gjort det kom jag på en idé till nästa manikyr jag ska göra, spännande va? :)


Mitt långfinger har verkligen INTE snygg form, men det är p.g.a att det är en spricka på ena sidan och jag har filat ner den lite så nageln har fått formen av ett fult och snett U. Nageln ska få växa lite till så ska jag fixa formen på alla naglarna till en annan.

 
Nr 11, For Audrey, Pumpkin orange to Neon orange, nr 108. Kan även säga att det orange lacket tar ca 50 minuter på sig att torka ordentligt och man får inte vara för snabb med topplack för då drar man ut det.

 
Malmsy, orchistra, sky blue, neon orange och teal green. Ser ni att den gröna faktiskt har guldigt skimmer i sig? Riktigt vackert!

Fabulous award, uppdaterad!

Nu dök det igen upp ett award som jag blivit utvald av Dr. Frankenpolish att få. Tack! Thank you, Amanda!


Om du själv vill nominera så gör du såhär:
1. Lägg upp denna bild i ditt inlägg.
2. Nominera minst 10 bloggar du tycker är "fabulous".
3. Länka dessa i ditt inlägg.
4. Kommentera i deras blogg och tala om att du nominerat dem.
5. Länka personen du fick nomineringen av i ditt inlägg.

Jag har ju såklart mina favoriter och mina val är:
Dr. Frankenpolish - Delar med sig av sina otroliga frankenlack!
Drenched in Color - Delar med sig av sina sminkningar och nagellack!
Karusell - Delar med sig med allt ifrån smink till katter till virkning!
MakeupMyLack - Delar med sig av sina EGNA ögonskuggor och lite annat!
MiNi - Delar med sig av sina nageldesigner, dans och sitt liv!
NagelBloggen - Professionell nagelfixare som delar med sig av allt ifrån naglar till privatliv!
Nail Design - Delar med sig av sina nageldesigner och lite om sitt liv!
P'ssion - Delar med sig av smink, nagellack, hudvårdsprodukter och allt därtill!
Rocketqueen - Delar med sig om makeup och kommande kollektioner!
Rouaa - Delar med sig av din otroliga skicklighet inom makeup!
Sminkan - Delar med sig av alla sina nagellack och otroligt sminkningar!

China Glaze Sexagon.

Lite bling bling blir det idag! Jag vet att det är väldigt snålt med inlägg just nu men jag har så himla mycket skolarbeten just nu och jag måste tyvärr prioritera dem. Men det kommer dyka upp inlägg, så bare with me. ;)


Sexagon alltså! Ett härligt holografiskt lack som faktiskt har sin holoeffekt synlig hela tiden, men inte alltid lika tydlig. I grunden är lacket silvrigt och väldigt transparent så det krävs ganska många lager för att få det täckande. Jag har här använt mig av tre lager och man kan tydligt se VNL. Lacket torkar fort, som de flesta China Glaze jag testat.

 
Jag tycker detta lack är så otroligt snyggt! Jag älskar glittret och det holografiska, lite bling som sagt. ;) Jag har förgäves försökt att få med det snygga holografiska på alla mina bilder men utan resultat. Jag målade detta igår och hoppas så mycket på solljus till idag. Delvis fick jag det imorse men det var inte direkt solljus, utan bara lite solljus genom molnen. Inget att hurra över.


Här ser ni det bästa jag fick ut från det holografiska med min kamera. Om bara kameran kunde vara lika bra som ögonen! Man kan ana regnbågen på naglarna men inte alls så mycket som den syns på riktigt.

 
På första bilden av dessa kan ni på lillfingret se helt okej på det holografiska, tycker jag.


Nail art så klart! Jag har använt Art Club Malmsy och H2T blue tror jag färgen heter.

 
Jag är inte alls nöjd. Jag ångrar att jag inte körde på idén jag kom på iförrigår. Den idén ska jag göra så fort jag tröttnat på denna. ;)

H&M Red Nail feat. Mavala Red Glitter.

Idag vaknade jag och fick se detta vita landskap och kände åh nej. Jag trodde det bara skulle vara snö men till min förvåning (eller kanske inte) så var det slask under allting. Usch.


Jag har riktigt svårt att få till de riktiga färgerna så jag kan säga redan nu att H&M Red Nail är verkligen röd, intensivt röd, inte denna kalla och tomma färg. Sen får jag inte alls till glittret i Mavala Red Glitter så det glittrar utan det ser bara ut som små prickar.

 
Jag har endast målat ett lager Red Nail på naglarna. Det är en synlig VNL men det gjorde inte mig något eftersom den täcks över. Jag tog sedan Art Club Gold Glitter och drog ett streck tvärs över naglarna. Jag tror jag dessvärre dragit strecket åt fel håll, för om jag minns rätt så "ska" det vara åt ett speciellt håll för att det ska se "rätt" ut. Efter det tog jag Red Glitter och målade i ena halvan av nageln. När man ser det IRL så ser det nästan ut som China Glaze Ruby Pumps, mycket vackert. Naglarna ser dock lite juliga ut, men det gör ju inget!


Red Nail torkar hyffsat snabbt tycker jag, tyvärr så är det lätt att råka komma åt och man ser nageln under även om jag använt Dry&Shine på som ändå är ett bra topplack om man tänker på torrhet och hur länge det håller nageln oskadad. Här på bilden kan ni även se vad jag menar med att jag inte får till glittret, det ser bara ut som prickar.

 
Jag har för mig det var ett tag sen jag hade röda naglar, jag minns inte riktigt. Jag är så fruktansvärt sugen på att köpa nya nagellack men p.g.a den höga dollarn samt en pojkvän som snart fyller 18 så måste jag slita mig från lacken denna månad. Jag har ju däremot några lack jag fortfarande inte gjort swatches på!


Måndags make.

Dagen är grå och slaskig. Tråkigt som tusan. Jag ville fixa till dagen lite med att sminka mig som jag inte gjort på ett tag.


Ser väl ut som min vanliga make men är inte riktigt det. Tyvärr fångar inte bilderna upp den mörka skuggningen jag gjort i yttre kanten av ögat. Jag har använt den vita skuggan på Vevay paletten samt den mörkgråa på samma palett. Det vita har applicerats på hela rörliga ögonlocket.

 
Som ni kan se på bilderna så är skuggorna väldigt mesiga och tunna. Jag har fortfarande inte testat mina skuggor från Makeupcosmetics och där har jag en vit som förhoppningsvis är VIT och inte genomskinlig med vitt skimmer.


Jag lägger till en FOTD (face of the day) idag. Jag har gjort det tidigare men faktiskt igår förstog jag vad F:et i FOTD stog för. Jag borde ha förstått men det har stått mellan massa olika ord. Nu vet jag i alla fall. :)

Viva la Diva nr 11 & IsaDora Sweet Violet + flake.

Lång rubrik idag, men så blir det när man använt olika lack. Idag har jag använt det ena flakelacket från Depend!


Jag har alltså använt  VLD nr 11 och IsaDora Sweet Violet. Nr 11 är ett ganska chockrosa lack som jag verkligen gillar färgen på. Det torkar ganska fort och för mig behövdes bara ett lager eftersom jag gjort en funky french. Sweet Violet är en väldigt fin lila med smått skimmer, påminner väldigt mycket om China Glaze Harmony. SV torkar också lagom fort. Jag måste säga att jag älskar dessa wide-brush penslar på lack, speciellt när lacken är så täckande på direkten som SV faktiskt är.

 
Jag höll på i massor av olika ljus för att få fram snygg effekt på Depend nr 156. Här är bild nr två taget under spisfläktslampan, därav sitt orange kontrast i färgen.


Det är så otroligt häftigt, nr 156. Flingorna skiftar i färgerna gul, orange, grön och smått rosa. Jag vet inte om det rosa kommer ifrån VLD nr 11, från sitt eget lack som är genomskinligt rosa eller om det är flingorna som faktiskt har rosa i sig. Väldigt häftigt tycker jag det blev i alla fall. Nr 156 torkar rätt snabbt och det krävs bara ett laget för att få denna effekt.

 


Depend flake.

I förrigår fick jag i samband med min nagelolycka hem de två flakelacken från Depend! Woho!


Denna är nr 156 med flakes.


Och detta är nr 155 med glitter och flakes.

Viva la Diva nr 104.

Rosa idag! Min personliga favoritfärg nr 1.


VLD nr 104 är ett ljusrosa krämlack vilket jag nu börjat älska. Jag älskar den rosa färgen. Nr 104 är ganska lättaplicerat men man behöver måla med väldigt tjocka lager för att det ska täckas, därmed måste man även doppa penseln ett par gånger för en nagel (för en rätt lång nagel, korta naglar täcker den med ett "dopp"). Det torkar fortare än andra VLD lack jag erfarit. Sen använder ju jag CND Dry&Shine som topplack innan det torkat helt men.

 
Nail arten är gjort med detta blåa nail art lack/penna som finns bl.a. hos H2T. Det står ingenting om vilket märke det är eller något så jag kommer i framtiden kalla det för "H2T nail art", eller liknande. Jag kommer i alla fall säga att det är från H2T när jag säger "namnet" på lacket. Jag kan ju i och för sig säga (som i detta fall blir) "det blåa H2T art lacket", väldigt lätt ändå eftersom man ändå skriver massor.


Jag gillar faktiskt nail arten. Den är lätt och ser samtidigt lite spexad ut, tycker jag.

 
Här på den andra bilden kan ni se hur snygg lacket blir efter en timmes livräddningsövningar i vatten. Inte fint alls.

Det sa pang.

Idag var jag ute på stan med min pojkvän och hittade massa billiga skor. Ivrig som jag var så skulle jag ta fram min storlek i kartongen, då sa det bara pang.


Den gick i flera delar. Det stog ut många flisor och stora nagelbitar överallt. Som tur är så var det inte min långa tumnagel. Denna hade inte kommit så långt så det var ingen fara. ;D

Vardaglig make.

Idag blev det alltså ingen speciell make, utan bara min egna vanliga.


Jag har använt mig IsaDora Build-Up mascara, Nivea Expert Eye Liner och en kajalpenna jag köpte i Thailand. Det blir inte så mycket beskrivet om denna make då jag visat den ett x antal gånger förut, så om du vill läsa mer så sök i arkivet bland ögonsmink. ;)

  
Jag känner att det är dags att börja använda mineralskuggorna snart men det tar emot så mycket eftersom jag inte har någon pensel som jag uppfattat det som är bättre än skumgummigrejerna.

Viva la Diva nr 38.

Idag är det ny månad med nya manikyrer, framför allt, men även lite sminkningar. :)


Jag kan säga att jag är medveten om att det är nagellack utanför på fingrarna. Jag hade så bråttom att fota att jag inte tog bort det, men nu är det borta. ;) Här är alltså Viva la Diva nr 38 som är ett lack sm skiftar i blått och lila men är förmestadels blått. Ni kan ana lite lila i flaskan är på bilden samt lite på naglarna. Lacket är underbart att måla med, nästan. Ut mot tipparna vill det liksom inte riktigt fastna oavsett hur man (läs jag) gör. Detä r väldigt tunt så för att få det täckande krävs väl ca 3-4 lager. Jag har tre lager på bilderna.

 
I jämnförelse med andra VLD lack så är detta mycket tunnare, kanske för att det är väldigt transparent. Sen torkar det mycket snabbare vilket också lär höra till samma anledning.


Ni kanske hittils undrat vad tusan det är jag har gjort på naglarna? Det är "träd". :P Färgglatt träd jag gjort med hjälp av några vanliga lack med dottingtool samt med mina nyinkomna nail art lack/pennor. Lite påhittigt kanske, men jag vette tusan om jag tycker det är snyggt eller inte. Jag älskar ju färger också, men detta kanske inte var en höjdare att ha på naglarna.

 
Lacket är väldigt fint tycker jag. Det skimrar så snyggt om det och det glänser också med hjälp av skimret. :)

RSS 2.0