Vardaglig make.

Idag blev det alltså ingen speciell make, utan bara min egna vanliga.


Jag har använt mig IsaDora Build-Up mascara, Nivea Expert Eye Liner och en kajalpenna jag köpte i Thailand. Det blir inte så mycket beskrivet om denna make då jag visat den ett x antal gånger förut, så om du vill läsa mer så sök i arkivet bland ögonsmink. ;)

  
Jag känner att det är dags att börja använda mineralskuggorna snart men det tar emot så mycket eftersom jag inte har någon pensel som jag uppfattat det som är bättre än skumgummigrejerna.

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Jättefin eyeliner!

2009-03-03 @ 18:29:09
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Emma P

Snyggt! Dina fransar ser verligen fab ut tjejen! Och ja, en pensel är bättre, men det gäller de flesta skuggor egentligen, så testa med skumgummiapplikatorn vet jag! jag har aldrig testat själv, men det kan nog funka. Och som regel har man ju ett övertag med verktyg man är van vid... I så fall är nog en bas minst lika viktig, men du kan alltid improvisera en bas när du testar, typ foundation kanske...?

2009-03-03 @ 20:55:45
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Sminkan: Tack!Emma P: Tack! Oj, jag har alltid använt skumgummiapplikator och aldrig pensel. Jag har fått någon form av kräm som min mamma använt förut, ej mycket kvar i den men hon tyckte jag skulle testa. :)

2009-03-03 @ 21:15:45
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Emma P

Ja men testa med den vet jag! kan ju inte bli värre än dåligt, och sminkproblem drabbar oss alla ibland:)Äh, tycker du att det funkar med skummgummipapplikator så är det väl bra. Jag föredrar pensel, men smaken är ju som baken...

2009-03-04 @ 18:39:07
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Emma P: Det ska jag göra! Ja men precis. ;) Jag ska testa pensel så ska vi se vad som blir min favorit. Nu ska jag bara skaffa mig en... :P

2009-03-04 @ 18:44:35
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0