Nubar Moodies Butterscotch to Gold.

Godmorgon! Jag var uppe med tuppen imorse då jag var tvungen att ringa praktiken och skolan och meddela att jagär sjuk. Jag tänkte slänga upp dagens naglar till er! Idag är det Nubar Moodies Butterscotch to Gold som alltså är ett Moodlack.


Här har vi det! Som ni kan se så är det ett guldigt lack med smått skimmer i. Jag gav det en recension här tillsammans med  mina andra moodlack jag beställde och ni som redan läst det vet att det inte är en höjdare till moddlack. Det är väldigt lätt att måla med detta lack. Dels för att det är väldigt transparent så syns det inte om det kommer utanför, sen är det guld också som lägger sig ganska osynligt på fingrarna. Jag tar alltid bort sådant som kommit utanför men man (läs jag) slipper den där irriterande känslan när jag ser att det kommit utanför. Torktiden är också helt okej. Med lagom tunna lager så torkar det lagom snabbt.

 
Jag har använt mig av tre, alltså tunna, lager Butterscotch. Penseln fungrerar jätte bra, finns inget att klaga på. Grejen är bara det att guld på naglarna inte riktigt är min grej. Inte mig färg på naglarna helt enkelt. Dessa bilder är tagna i direkt solljus.


På ringfingrarna har jag använt Nubar Moodies Onyx gliter to clear glitter. Som ni ser på bilden är det glitter i massa olika färger. När man målar på blir det i stort sett genomskinligt, alltså inte så mörkt som det visas i flaskan. Det kan ni se på ringfingret som jag försöker lägga i centrum bland naglarna. Samma med detta, det torkar fort och applicering sker utan minsta problem.


Bild i solljus.
Picture in sunlight.


Nail art kommer man inte undan! Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra men jag tänkte att rosa kan nog se bra ut med guld så jag körde med Art Club Malmsy. Sedan för att blinga upp naglarna använde jag mig av Art Club Silver Glitter. Naglarna blev väldigt fina och med fina menar jag inte "åh vad vackra" utan det stickler inte ut något speciellt och det finns ingen riktig attityd i dem. Lite tråkigt men jag är så nöjd!

 
Ringfinger naglarna ser lite smutsiga ut när jag har det där glitter lacket över tycker jag.
Resultatet är bra och sticker som sagt inte ut. Eftersom jag ska jobba med barn hela veckan vill jag inte locka till mig för mycket uppmärksamhet, bara lite "wow". ;)Update:


Jag la märke till att naglarna matchar med mina förlovningsringar (jag vet att jag har två men är ej gift :P) så jag ville bara slänga in en bild. :)

Kommentarer
Postat av: Sylvia

Folk här på västkusten har lov denna vecka ;)

Det är väl för att sälen o dylikt inte ska bli överbefolkat ;)

2009-02-09 @ 11:51:57
URL: http://honsomjag.blogg.se/
Postat av: Therése

Jättefin nailart! Fast håller med dig om att det blev snyggare utan det glittriga lacket. Fin färg var det iaf, även om du inte själv gillade den ;)

2009-02-09 @ 15:23:27
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Therése: Tack! Jo det blev det, såg som sagt lite smutsigt ut. Tack. :)

2009-02-09 @ 15:35:13
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Yonna

Döläckert blev det ju :)

2009-02-09 @ 16:24:49
URL: http://tistlan.blogg.se/
Postat av: Sanna

cool nail art:)!

2009-02-09 @ 16:27:24
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Yonna: Åh, tack!Sanna: Tack! :)

2009-02-09 @ 16:34:15
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Det blev ju hur snyggt som helst! OCh du är verkligen säker med Art Clublacken! Jag är imponerad!

2009-02-09 @ 18:30:15
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Sminkan: Tack!! Jag har hittat ett bra sätt att hålla i penseln. ;)

2009-02-09 @ 19:06:36
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: ingegerd

måste säga att det blev snyggt!=)

2009-02-09 @ 21:05:44
URL: http://nicecandylife.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Ingegerg: Tack! :)

2009-02-09 @ 22:26:12
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: MiNi

Jag undrar om jag möjligtvis skulle få låna det här moodlacket av dig? Jag har nämligen inget guldlack och jag funderar på om jag ska köpa ett eller inte. Så jag tänkte att man kanske kan få pröva ditt ^^

2009-02-16 @ 02:47:39
URL: http://stiiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0