China Glaze Side-Saddle.

Då var det dags för mitt första bruna lack! :) China Glaze Side-Saddle.


Här har vi Side-Saddle som är ett väldigt snyggt brunt lack i mina ögon med sitt guldiga skimmer. Jag kan säga redan nu att jag har använt mitt CND Dry&Shine som topplack och som ni ser så är lacket i stort sett matt, det är mer glans när man endast haft på Side-Saddle. Nåja, det var inte så jätte kul att måla med detta lack. Även om jag målade på precis som jag brukar så klumpade penseln ihop lite grann samt att det faktiskt stelnade lite lack på penseln(?!), väldigt irriterande så ni kan se på naglarna att det är lite ojämn yta. Jag har använt mig av två lager.

 
Här på den andra bilden kan ni se hur det ser ut med bara ett lager och lacket är betydligt mer lila är brunt, det går liksom där mittemellan. Med två lager blir det direkt brunt MEN för mig krävdes det då ett tjockt andra lager.


Ser ni så härligt guldigt skimmer det är i lacket? Jag älskar det! Jag var väldigt osäker över att köpa ett brunt lack då jag var riktigt osäker på om jag skulle passa i det men det ser inte alls farligt ut tycker jag. :)

 
Ja, som jag sagt tidigare, jag ville verkligen ha ett topplack som torkar fort och som är fullt av glans men Dry&Shine håller bara till halva namnet, dvs Dry. Jag ska ut och kika på nätet efter att som håller sig till det det faktiskt ska. Hade jag velat ha ett matt lack skulle jag köpa det (vilket jag vill men tusan så svårt det är att hitta! Sen så skulle jag köpt något som gör att nagellacket ser matt ut, eller vänta, det behöver jag inte! Jag har ju Dry&Shine....)

 
Lite nail art såklart! Eller ja, nail art vet jag inte om jag ska kalla det denna gång. Jag ville mer få en blingigare effekt på det guldiga skimret i Side-Saddle genom att baram åla streck med Art Club Gold Glitter. :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

That looks amazing with the gold glitter!!!

2009-02-25 @ 19:01:56
URL: http://drfrankenpolish.wordpress.com
Postat av: Alexlyndra

Amanda: Thank you!

2009-02-25 @ 20:45:07
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: ingegerd

väldigt snyggt!!!

2009-02-25 @ 20:53:09
URL: http://nicecandylife.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Ingegerd: Tack!

2009-02-25 @ 21:36:15
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Det är en jättefin färg! Jag gillar verkligen Side Saddle!

2009-02-26 @ 17:51:20
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Sminkan: Ja, den är otroligt snygg!

2009-02-26 @ 18:03:34
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Bio

Härlig färg men verkar vara svårmålat.

Angående topplack så kör jag på råbudget-varianten Mavalas snabbtorkande topplack.. funkar förvånansvärt bra (baslacket är helt okej också)

2009-02-28 @ 09:23:17
URL: http://bioluminescence.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Bio: Du har fullständigt rätt! Okej! Kanske får testa det då. ;)

2009-02-28 @ 09:31:07
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0