Orly Goth

Ett annat nagellack jag fått hem är Orly Goth. Jag föll verkligen pladask för detta svarta lack med silvriga glitter bitar i!

  
 
Dessa bilder är tagen med blixt i ett ganska mörkt rum och är inte helt rättvisa med färgerna. De rosa prickarna är faktiskt inte så rosa som dem ser ut på bilderna. P.g.a det svarta underlacket så ser prickarna lila ut vilket är lite tråkigt då rosa, svart och vitt är bland de snyggaste kombinationerna som finns! Lila är så klart också snyggt men jag var ute efter rosa. Jag börjar bli så trött på mina nail art penslar så det finns inte! Ni ser själva på dem vita linjerna! Man måste liksom ta nytt lack mitt upp i allt, då bildas skåror och linjerna får "hack", alltså dem blir inte raka utan man ser att man börjat på nytt streck. Fy! Nu får det vara dags för paketet från 8ty8 att komma! Jag hoppas det inte slarvats bort under leveransen.

 
Här ser ni hur snyggt Orly lacket är! Helt gudomligt! Det ser ut som den svartaste natten som är full av stjärnor långt långt borta. Åh, nästan ett helt perfekt lack. Anledningen till att jag säger nästan är för att det var väldigt jobbigt att arbeta med. Det var väldigt tjockt så det var svårt att måla det första lagret tunt. Problemet med det är att det tar lång tid för det att torka (inte vara "sticky") så det tog lång tid innan jag kunde måla det övre lagret, som ska målas tjockare. Jag har lärt mig att man helst ska måla görsta lagret tunt och det andra lagret tjockare så jag körde så klart på det. Jag har hört att detta lack bara kräver ett lager och det gör det nog, men då får man antagligen sitta med lacket ett tag om man inte har ett snabbtorkande topplack.
Jag använde inte topplack på detta då jag måste köpa ett nytt som inte suddar ut och som faktiskt torkar fort!

Kommentarer
Postat av: suss

Riktigt snyggt även fast penslarna inte riktigt vill som du! :)

2008-12-29 @ 22:47:05
URL: http://susannekarin.blogspot.com
Postat av: Alexlyndra

Suss: Tack så mycket! :)

2008-12-30 @ 09:47:37
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0