Nytt på naglarna.

Efter gårdagens missnöje med Depends topplack  så tog jag bort mina efterlängtade polka naglar och gjorde något simplare.

 
Jag använde mig av Depends nr 118 på alla fingrar förutom ringfingret. Det är något med att ha något annat på ringfingret. =) Det skulle nog behövas fler lager än två med Depends lack eftersom man ser linjen vid smilet.  På ringfingrarna använde jag H&M's egna märke, red nail står det på korken men jag är osäker på om det är namnet på den. Här skulle nog också minst tre lager behövas för att få det jämnt.

Jag kommer senare göra en update på detta inlägg för att visa nail art jag ska göra senare idag! Det blir inte förrän senare ikväll eftersom jag ska hjälpa min mor med julmat till imorgon!

Nu kommer updaten!

Nu har jag pillat lite på naglarna och här är resultatet:


Som ni kanske ser så har jag gett mig på Xmas bär från julnagel designerna. =) Jag är inte alls nöjd med ringfingret (det röda). Det blev snyggare när jag ritade i paint :P. Nej men tummen är jag faktiskt ganska nöjd med. Tusan så svår grej att göra med dem där värdelösa penslarna jag berättat om tidigare. Sen hade det varit mycket snyggare med mörkgrönt lack istället för vitt. =)

Kommentarer
Postat av: RM

Härliga färger. :)

2008-12-23 @ 15:13:42
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

RM: Tackar! =)

2008-12-23 @ 15:30:13
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Alina

Ha en bra dag! :)

2008-12-23 @ 15:32:39
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Alina: Tack det samma, och god jul på dig! =)

2008-12-23 @ 15:37:51
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0