China Glaze Emerald Sparkle.

Grönt idag! MItt China Glaze Emerald Sparkle ska jag visa upp. :)


Mums på detta lack! Hur snyggt som helst! Emerald Sparkle alltså, ett grönglittrigt lack som är grönt som sommarskogen. Jag älskar det! Appliceringen var hur lätt som helst. Lacket är täckande efter ett lager om man målar det tjockt, annars räcker det med två vilket jag hade. Jag är fortfarande inte så nöjd med China Glaze penslar dem har i lacken faktiskt, dem är så smala tycker jag så om man målar ganska tunnar lager i början som jag brukar göra så måste man doppa penseln så ofta. Anledningen till att jag använder mig av tunna lager är för att det ska torka bra inför nästa lager.

 
Alla bilder som visas i inlägget är fotade i dagens molniga dagsljus.


Visst är det vackert! Jag har svårt att sluta kolla på det. Hade jag haft solljus så hade ni nog lättare sett hur extremt stark det  gröna glittret är, på mina bilder ser ni mest att det är glittrigt och ganska mörkt glitter vilket det inte riktigt är. Lacket är lite "stickey" efter ett tag men med snabbtorkande topplack får det ju på ett naffs. Jag kan fortfarande säga buu till mitt topplack CND Dry&Shine. Det torkar fort, absolut, och luktar gott! Men tusan, var är glansen? Jag vet att jag gör precis som man ska göra med dett topplacket men icke. Nu ska jag hitta ett nytt som verkligen gläääänser!

 
Obetydlig nail art. Jag visste inte alls vad jag skulle göra på naglarna med dem färgerna jag har (jag föredrar verkligen att använda Art Club lacken före att använda vanliga lack med annan pensel) och så ville jag inte tänka för mycket av detta underbara lack. Det slutade med lite smått på ringfingrarna och tummarna med Art Club Limeade och Silver Glitter..


Och där rök vänster pekfinger nageln. :P

Kommentarer
Postat av: ingegerd

snygg färg!!!!måste investera ett sådant!!

2009-02-16 @ 16:20:40
URL: http://nicecandylife.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Ingegerd: I know! Ja det måste du!

2009-02-16 @ 16:40:05
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Emerald sparkle är verkligen kalassnygg!

2009-02-16 @ 17:54:48
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Amanda

I'm passing on the triple award love :-)

Check it out

<a href="http://drfrankenpolish.wordpress.com/2009/02/16/i-thought-this-was-cool//">HERE</a>

:-)

2009-02-16 @ 19:01:03
URL: http://drfrankenpolish.wordpress.com
Postat av: Alexlyndra

Sminkan: Så otroligt snygg!Amanda: Thank you! :)

2009-02-16 @ 19:47:15
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Emma P

ES är verkligen galet vackert, där har CG lyckats bra! Hmm, jag tycker över lag att snabbtorkande lack tenderar att vara mindre glansiga än icke snabbtorkande. Eller att de tappar glansen fort kanske. Sen äter ju glittret en del glans iofs, men det är den uppfattningen jag har. Hur som helst, vem sjutton orkar använda vanliga överlack när de testat snabbtorkande?:)

2009-02-16 @ 20:58:16
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Emma P: Visst är den! Det kanske du har rätt i. Jo glittret suger nog åt sig men jag har haft samma problem med både Limbo Bimbo och Viva la Diva nr 74. Ja men precis, det är mest för att det ska skydda lacket under som jag använder topplack. ;)

2009-02-16 @ 21:37:14
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0