China Glaze QT

Idag är det första dagen på vecka 4 och jag kände för att göra en lite mer  "avancerad" nail art tillsammans med Ch G QT.


Här har vi då QT, cute, som är ett holografiskt lack som inte syns på denna bild då det inte är rätt ljus; prutt på detta tråkiga molniga väder. Det var faktiskt helt okej att måla med detta lack. Det torkar fort och så, däremot så pga att det torkar fort så vill det gärna torka lite för fort. När man (eller jag ska säga när jag målar) så torkar det lite så om jag målar lite igen på samma ställe så blir det som klumpar och nagellacket dras åt sidan SAMTIDIGT som det är halvtorkat lack som glider med, inte okej.

  
Dessa bilder är nog så rättvisa i färgerna de kan bli. Ser ni nail arten förresten? Jag är otroligt nöjd och jag lärde mig en viktig läxa igår. När jag målade med den vita Art Club penseln så blev lacket tjockt och jag tänkte att nej men vad är det som spelar in egentligen? Fick då igår höra att man måste lägga något över hålet på flaskan om man ska måla en längre stund med ett lack. Tack till dig som hjälpte mig med detta. Sen blev inte fjärilen så snygg jag tänkt mig.


Här kan ni även se min kapade långfinger nagel. Det är verkligen inte snyggt med såhär ojämna naglar, i alla fall i min åsikt på mig själv. Det värsta är att det är inte bara denna nagel utan även också....:


---tummen! Så irriterande. Dem växer ju såklart alltid tillbaka men det tar ju en stund. Nej nu tillbaka till lacket. Det är ju holografiskt! Eller..?


(min hela tumme). Under min spisfläkt har jag alltid lyckats få fram hur bra holografisk effekt som helst men nu! Ser ni? Man ser bara en liten svag regnbåge där i. Jag testade hur många lampor som helst i lägenheten men ingen, verkligen ingen lampa fick fram effekten. Dåligt ljus eller ett dåligt holografiskt lack?

Kommentarer
Postat av: daniella

Tackar =)

ska inte du vara med?xoxo

daniella

2009-01-19 @ 17:40:23
URL: http://thisismed.blogg.se/
Postat av: daniella

tackar! =)sk inte du vara med?xoxo

daniella

2009-01-19 @ 17:41:30
URL: http://thisismed.blogg.se/
Postat av: Therése

åh va fint det blev! blir ju också sugen på att göra lite härliga blommor och sommarmönster. Sminkan har verkligen satt igång sommarlängtan inom mig :D Men visst är olavaspacoloa (eller vad hon heter) duktig? Älskar youtube och all inspiration man hittar där!

2009-01-19 @ 17:55:53
URL: http://naildesign.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Daniella: Jo, men det blir senare i veckan. Jag såg inte förrän nu när jag kom hem att det var tema hos rouaa så tyvärr hängde jag inte med idag.Therése: Tack! Gör det! Ja oh ja, Sminkan drog verkligen igång färgen hos mig! Absolut är hon jätte duktig. Hon inspirerar mig. :)

2009-01-19 @ 18:21:46
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Emma P

Fasiken vad snyggt! du är verkligen prinsessa på nail art!

2009-01-19 @ 18:39:58
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Emma P: Tack! Aaw vad glad jag blir, tack! :)

2009-01-19 @ 19:00:31
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Suss

aaw tack!

dina dagens naglar var ju otroligt snygga! hur kan man vara så säker på handen? :P

2009-01-19 @ 21:50:09
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Suss: Tack! Man övar! Det ger färdighet. :)

2009-01-20 @ 15:58:26
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: ingegerd

ser jättefint ut!Fint lack också!!

2009-01-20 @ 18:04:20
URL: http://nicecandylife.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Ingegerd: Tack! Ja visst är det? :)

2009-01-20 @ 18:05:25
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0