China Glaze Blue Sparrow

Som rubriken lyder så är dagens naglar Ch G Blue Sparrow.

  
Blue Sparrow är ett väldigt fint lack med blåa små glitter bitar i. Det är väldigt lätt målat tycker jag och torktiden är inte så farlig utan topplack faktiskt. Jag har använt mig av två lager, ett tunt och ett tjockare på det. Det skulle nog behövas minst tre lager om man målar på samma sätt som jag gör.

 

 
Dessa bildet är nog mest rättvisa i färgerna. Många av bilderna ville göra lacket ljusare och få det blåa glittret att se vitt ut.

 
Sen nu har jag använt Krackle lacket igen! Som bas använde jag detta ljusrosa lack från Viva la Diva. För att det krackelerande lacket ska funka måste man måla det med ett väldigt tunt lager men ändå så att det täcker. Det gör alltså inget om det är lite ojämnt, bara det inte är för tjockt. Ni kan se på min nagel att jag haft lite för tjockt lager mitt på nageln då det inte krackelerat så mycket där. Sen måste lacket man använder som bas i stort sett ha torkat, även om det står på flaskan till Krackle lacket att bas nagellacket inte får torka. Sen måste jag tillägga att man inte får vara i kontakt med vatten med detta lack om man inte låtit det torka ordentligt och har haft på topplack! 
Sen har jag ju för första gången använt mina Konad stämplar! Det gick hur lätt som helst och visst tusan blev det snyggt? Lacket jag använde var tillhörande stämpellack från Konad.


Kommentarer
Postat av: Amanda Eklund

grymt snyggt!! hur gjorde du sådär med sprickorna??

2009-01-11 @ 13:27:43
URL: http://amandavardet.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Amanda Eklund: Tack! Man använder ett nagellack som bildar dessa "sprickor" när det torkar. Jag tror inte det finns i Sverige men du lär garanterat hitta det på Ebay. :)

2009-01-11 @ 13:30:26
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Sminkan

Läcker manikyr! Kul med crackle-lacket! Jag har också det blå men använder den sällan.

2009-01-11 @ 21:16:07
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Sminkan: Tack! Ja visst är det! Åh okej. Nej jag kommer inte heller använda det ofta, det är ruggigt jobbigt att få bort.

2009-01-11 @ 22:01:51
URL: http://alexlyndra.blogg.se/
Postat av: Sanna

snyggt som tusan!

2009-01-13 @ 11:25:43
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Postat av: Alexlyndra

Sanna: Tack! :)

2009-01-13 @ 16:12:11
URL: http://alexlyndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0